Vandtæt smartband træningsur med GPS

S908 smartband med GPS i grøn, sort og rød
S908 smartband med GPS i grøn, sort og rød

Motion er vigtigt for et godt helbred. Det er der ingen som benægter. Det kan dog være svært at komme igang, men med dette ur om armen, bliver det lidt sjovere at motionere. Du får opsamlet statistik om din aktivitet, med mulighed for, via den indbyggede GPS, at se hvor du har været, under din aktivitet. Til hver af de 5 indbyggede øvelser får du data, som er relevante for den valgte aktivitet. Det vil sige skridttælling, kalorieforbrænding, højdemeter, svømmetag, omgange/baner, pulsskema for aktiviteten med mere.

Uret fungerer uden app, men du kan naturligvis installere en app på din smartphone, som kan gøre uret endnu mere praktisk. Dels kan app'en opsamle statistikken fra uret, dels kan det give dig mulighed for, at få besked når der ringes til dig, du modtager en SMS eller der sker noget på dine forbundne sociale medier. App'en hjælper også med at gøre indstilling af uret lettere.

Uret er 100% vandtæt og kan holde vand ude ned til 2 meters dybde.

 

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Vælg farve

DKK
699,-
Fragt fra kr. 35,-

Vandtæt ur med pulsmåler og indbygget GPS

Med dette smartband får du et ur, som egentlig kan stå alene og ikke er afhængig af en app for at give dig den feedback du har brug for, for at vide, hvad du får ud af din træning. Uret kan indstilles direkte på uret selv og du har adgang til de essentielle informationer direkte på urets skærm via menuerne.

 

Urets aktivitetstilstande

Uret har 5 indbyggede aktiviteter du kan bruge når du træner:

 • gåtur
 • løb (GPS understøttet)
 • cykling (GPS understøttet)
 • hiking/bjergbestigning (GPS understøttet)
 • svømning

Alle disse har nogle fælles informationer som opsamles under aktiviteten og så nogle informationer som er specifikke for den enkelte aktivitet. Fælles for alle aktiviteterne er, at der opsamles tid forbrugt på aktivieten, pulsstatistik og kalorieforbrænding under aktiviteten.

Højeste puls-indikatoren viser hvad den højeste puls har været under træningen. Dette er udtrykt i procent af din maxpuls og vises som en grafisk søjle med kasser som er udfyldt svarende til højeste puls. Der springes i trin af 20%. Du kan bruge dette til, at justere intensiteten af din træning, så den passer til dine mål.

Kalorieforbrændingen er en beregnet værdi, som bla. baserer sig på skridt, svømmetag, distance (hvad der nu er relevant for den pågældende aktivitet), samt pulsbelastningen under træningen.

Tiden er ganske enkelt den periode du har været i gang med aktiviteten.

De enkelte aktiviteter har i øvrigt nogle parametre, som gælder specifik for aktiviteten, eller deles mellem nogle, men ikke alle aktiviteter.

Gåtur

På din gåtur registreres, ud over de generelle målinger, distance, total antal skridt, antal skridt pr. minut og antal omgange.

Gåturen understøtter ikke registrering af rute via GPS 

Løbetur

Der  registreres, ud over de generelle målinger, distance, total antal skridt, antal skridt pr. minut, hastighed, tempo (minut-km), samt antal omgange.

Løbeturen understøtter registrering af rute med GPS.

Klatring

Der registreres, ud over de generelle målinger, distance, total antal skridt, skridt pr. minut, højdemåling, stigningsgrad (meter pr. minut), kalorieforbrænding, antal gange. 

Klatring understøtter registrering af rute med GPS.

Cykling

Der registreres, ud over de generelle målinger, distance, hastighed, tempo (minut-km) og omgangstider.

Cykelturen understøtter registrering af rute med GPS. 

Svømning

Der  registreres, ud over de generelle målinger, svømmetag og antal baner der er svømmet.

 

Målsætning og historik

Du kan, på uret, indstille dine mål for de forskellige aktiviteter i uret, samt se statistikken for dine aktiviteter.

Målsætninger sættes indenfor nogle forud definerede intervaller, som er fastsat fra producentens side. Der er tale om intervaller som målsætter fra moderat til intensiv træning, så der burde være et valg til de flestes behov, selvom det ikke er helt frit.

 

Indstillinger i øvrigt

Ud over de centrale muligheder som aktiviteterne jo er i sådan et ur som dette, har du naturligvis også mulighed for at tilpasse uret til din hverdags behov i øvrigt. Det kunne f.eks. være en vibrationspåmindelse på et bestemt tidspunkt eller når du har siddet ned for længe.

Påmindelse

Du kan desuden indstille vibrationsalarmer til et bestemt tidspunkt og slå den til og fra.

Siddealarm

Hvis du har brug for at blive mindet om, når du har siddet ned for længe, kan du indstille uret til, at vibrere med et givet interval indenfor et givet tidsrum. Det kunne f.eks. være du i tidsrummet 8-17 gerne ville mindes om at det er tid til at strække ben hver time.

Søvnovervågning

Uret registrerer også din søvnrytme, herunder hvor længe du sover let og dybt. Disse oplysninger kan du også se på uret. 

 

Urets opbygning

Uret har en 0.96" OLED skærm, med en opløsning på 128x64 punkter. Skærmen bruges til vise alle urets forskellige informationer. I bunden af skærmen er der et berøringsfølsomt punkt, som anvendes til at navigere op og ned i menuernes punkter. Et kort tryk scroller ned og et langt tryk scroller op. Dette gælder generelt for alle menuer.

Knapperne på siden af uret bruges til at navigere ind og ud af menuerne, hvor det er relevant.

Den øverste knap på højre side af uret er "enter"-knappen og den bruges til at gå ind i menuer og igangsætte og stoppe aktiviteter/funktioner.

Den nederste knap på højre side af uret er "back"-knappen, som generelt anvendes til at gå ud af en undermenu. 

 

Pulssensoren sidder på bagsiden af uret og skal have tæt kontakt med huden for at give den mest korrekte måling.

Pulssensoren fungerer ved at sende lys ind mod huden og registrere pulsen under huden. Denne måling anvendes til at beregne din aktuelle puls og danner grundlag for mange målinger til statistikkerne i uret.

Smartband S908 pulsmåler og ladepunkter

Ved siden af pulssensoren finder du to kontaktpunkter, som er til opladning af uret. Kontaktpunkterne betyder at du ikke skal åbne uret ind til elektronikken for at lade uret op. Dermed kan vandtætheden bevares over tid og du skal ikke tænker på at lukke en ladeport forsvarligt, for at undgå der kommer vand i uret.

Opladning sker let ved at forbinde det medfølgende kabel til en standard USB-lader eller USB-porten i din computer og derefter koble ladestikket på uret. Det sker let, da ladeforbindelsen ved uret er et clip-on system.

Smartband S908 med monteret ladestik

 

Specifikation:

 • Vandtæt (IP68)
 • Indbygget GPS
 • Indbygget pulsmåler
 • 5 træningstilstande
 • Grafisk belastningsniveau
 • Topunkts ladestik
 • Armtykkelse fra 14,5 cm til 23,5 cm
 • App til uret hedder HPlus Watch

 

Med forsendelsen følger:

 • Vandtæt Smartband med GPS
 • USB ladekabel med topunkts ladestik (lader medfølger ikke)
 • Brugervejledning (engelsk)

 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.