Vandtæt smartband løbeur med pulsmåler

Få det optimale ud af din træning med dette vandtætte løbeur med indbygget pulsmåler og skridttæller. Den tilhørende app, Smart Wristband, som fås til både iPhone og Android, holder styr på historikken i din træning og hjælper dig med at holde overblikket, så du får mest muligt ud af din indsats.

Du skal naturligvis ikke snydes for en række andre features som gør, at du har kontrollen over både musik og mobilens kamera lige ved hånden. Ligeledes kan du få besked, når du modtager en SMS eller en besked på facebook eller twitter.

Kan leveres indenfor 1-3 hverdage.

 

Vælg farve

NB: sort er i øjeblikket udsolgt.
Ved bestilling af udsolgte varianter er leveringstiden 8-16 hverdage.

DKK
399,-
Fragt fra kr. 35,-

Information om produktet

Vandtæt løbeur med pulsmåler og skridttæller

Med dette smartband får du, i samspil med den tilhørende app, et stærkt værktøj til at understøtte din træning og daglige aktivitet i øvrigt. De mange forskellige muligheder giver nok hjælp med, at holde de fleste aktiverede.

Pulsmåler gør din træning mere fokuseret

Den indbyggede pulsmåler giver dig værdifulde oplysninger om din aktuelle belastning af kroppen. Du kan bruge denne information til at beslutte om du skal øge din trænings intensitet eller slappe lidt af.

Hvis du træner fedtforbrænding er det bedst at ligge på ca 70% af din maxpuls mens du træner. Derfor er det vigtigt at holde øje med pulsen med jævne mellemrum, når du træner.

Skridttæller viser dig distancen

Den indbyggede skridttæller er et vigtigt redskab til at holde styr på, hvorlangt du kommer omkring i din træninge.

Du ved nok, at det daglige mål for bevægelse bør være 10.000 skridt, men er du egentlig klar over hvormange du rent faktisk tager i løbet af en dag? Du tænker nok, at du mindst tager 10.000 skridt, men med dette smartband får du vished om det.

Uret viser dig helt konkret det antal skridt du har taget indtil videre og du kan derfor tage en bedre beslutning om hvorvidt du skal øge dit aktivitetsniveau eller om du bare kan slappe af resten af dagen.

Tid på cyklen

Inden du starter cykelturen kan du starte tiden for cykling direkte på uret. Derefter skal du blot tænke på at trampe i pedalerne.

Uret holder stadig styr på din puls og giver dig dermed et billede af din belastning under cykelturen.

Siddealarm for et bedre helbred

Når du sidder ned er kroppen i en position som er potentielt usund for dit helbred, fordi du lukker af for vigtige kredsløb. Derfor er det vigtig at komme op og strække kroppen fra tid til anden.

Aktivitetsuret giver dig mulighed for at indstille en alarm med et givet interval, hvor du kan blive mindet om, at det er tid til at rejse dig og få lidt bevægelse ind i kroppen.

Kontroller musikken fra dit ur

Lytter du til musik mens du har dit ur på, kan du via uret styre hvilket lydstpor du vil lytte til. Uret giver dig nemlig mulighed for at starte og stoppe musikken, samt skifte til næste eller forrige musiknummer på din smartphone. Praktisk når du ikke lige har tid til at fiske mobilen frem mens du er på farten.

Fjernudløser til mobil kamera

Tager du ofte gruppebilleder eller billeder hvor du base ikke lige kan holde mobilen i hånden, når det skal tages, kan du fra dit ur aktivere udløseren.

Dette gøres ved at aktivere kameraet fra app'en og derefter placere din smartphone, så du får det rigtige skud i kassen, når du aktiverer din udløser fra uret.

Du finder fjernudløseren i urets menu og holder blot menuknappen inde i 3 sekunder for at tage billedet.

Løft armen for at lyse display op

Den indbyggede bevægelsessensor giver også uret mulighed for at fornemme, hvornår du vil se hvad klokken er. Derfor skal du blot løfte armen for at tænde displayet i uret. Du skal derfor ikke berøre uret for at se tid og dato.

 

App'en kan hjælpe yderligere

Hvis du har din smartphone med på træningsturen eller bare generelt, kan du måle på de ekstra aktiviteter, som app'en tilbyder, f.eks. sjipning eller mavebøjninger.

App'en kan også anvende din smartphones indbyggede GPS til at spore, hvor du har være på dit udendørs træningspas. Det er muligt at starte en sporing fra app'en til gå/løbeturen eller cykelturen.

I app'en kan du desuden se statistikker for din aktivitet gennem tiden. Det vil sige antal skridt du har taget, hvor meget du har sovet og hvad din puls har været på de faste måletidspunkter.

Du kan i app'en også starte andre aktiviteter, så som sjipning, løbebånd og mavebøjninger og derved måle tiden du bruger på disse.

 

Find dit udstyr med Anti lost

Anti lost kan du bruge til at undgå, at din smartphone eller dit løbeur bliver væk.

Det fungerer ved at du i app'en slår Anti Lost til, hvorefter du vil få en alarm, hvis uret kommer udenfor rækkevidde af din smartphone. Når uret begynder at vibrere bliver du opmærksom på, at der er noget du har glemt.

Omvendt kan du fra app'en finde dit aktivitetsur. Dette gør du ved at gå ind under enhed og vælge find armbånd. Derefter vil dit ur afgive en alarm, så du kan finde det.

 

Få alarmer fra dit smartband

Har du behov for at blive vækket eller påmindet på bestemte tidspunkter kan du sætte op til 4 alarmer i uret.

Dette gøres via app'en og du har mulighed for at indstille tidspunkt for alarm, hvor ofte de skal gentages og hvorlænge en evt. snooze skal være (når du udsætter en alarm vil den lyde igen på et senere tidspunkt, f.eks. 5 min). Samtidig kan du også vælge om den kun skal lyde på hverdage eller helt specifik vælge hvilke dage den skal lyde. Det kan være praktisk, hvis du f.eks. skal påmindes om spinning kl. 13:30 hver mandag, onsdag og lørdag.

Du kan deaktivere alarmerne uden at slette dem fra app'en. Dette gør du også via app'en ved at slå den fra. Praktisk hvis du skal på ferie eller andet, som ændrer din normale ugecyklus.

 

Feedback fra SoMe (fb, twitter, WhatsApp, QQ, Line, Skype), SMS, opkald

Når du forbinder uret til din smartphone og din smartphone samtidig er koblet til din sociale medier (facebook, twitter, WhatsApp osv), kan du få påmindelser, når der sker noget på disse sociale medier.

Du får naturligvis også besked, hvis du modtager en SMS. SMS'er kan ligesom

Hvis du bare lige skal have en fornemmelse af, hvad der sker, kan du læse et uddrag af beskederne direkte på uret.

 

Uret kan forbindes med iPhone og Android

Den tilhørende app til din smartphone understøtter både iPhone og Android. Dog skal det være IOS 8+ eller Android 4.3+ som er installeret på din smartphone.

Desuden kræves der understøttelse for Bluetooth 4+ for at kommunikationen mellem ur og smartphone kan fungere.

 

Ingen kabler til at oplade

Uret er udstyret med et USB-stik, så opladning sker ved at sætte selve uret direkte i et USB-ladestik, f.eks. i computeren eller din vanlige USB-lader til din telefon. Har du en USB-lader (5V/0.5A) i forvejen kan du sagtens anvende denne til at lade uret op.

Når du sætter uret i laderen viser uret at det lader. En opladning tager op til 2 timer alt efter hvor meget strøm der er på uret.

En opladning holder dig kørende 2-3 dage alt efter hvordan du bruger uret. Nogle funktioner, f.eks. kontinuerligt pulsmåling, kræver mere strøm end andre.

 

Vandtæt sportsur giver større frihed

Når du skal træne har du brug for udstyr som understøtter dit behov når du har behovet. Derfor er det vigtigt, at din træning ikke bliver forhindret, bare fordi det er dårligt vejr. 

Dette træningsur er vandtæt i en grad, så du sagtens kan have det på i vådt vejr og endda beholde det på i bruseren efter træningen. Så uret skal ikke være en undskyldning for at blive siddende i sofaen.

 

Specifikation:

  • Vandtæt (IP67)
  • Pulsmåler
  • Vibrationsfeedback
  • Kalorieforbrændingstæller
  • Overskuelig skærm
  • Let at bruge
  • Bluetooth v4.0

 

Forsendelsen indeholder:

  • S1 Smartband
  • Brugervejledning (engelsk)

 

 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.