Vandtæt pulsur med skridttæller som fungerer med iPhone og Android

Vandtæt smartband aktivitetsur i blå og sort
Vandtæt smartband aktivitetsur i blå og sort

Få det optimale ud af din træning med dette vandtætte løbeur med indbygget pulsmåler og skridttæller. Den tilhørende app, Smart Wristband, som fås til både iPhone og Android, holder styr på historikken i din træning og hjælper dig med at holde overblikket, så du får mest muligt ud af din indsats.

Du skal naturligvis ikke snydes for en række andre features som gør, at du har kontrollen over både musik og mobilens kamera lige ved hånden. Ligeledes kan du få besked, når du modtager en SMS eller en besked på facebook eller twitter.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-4 hverdage

 

Vælg farve

DKK
399,-
Fragt fra kr. 35,-

Vandtæt løbeur med pulsmåler og skridttæller

Med dette smartband får du, i samspil med den tilhørende app, et stærkt værktøj til at understøtte din træning og daglige aktivitet i øvrigt. De mange forskellige muligheder giver nok hjælp med, at holde de fleste aktiverede.

 

Uret kan kort fortalt

 • Måle din puls
 • Tælle dine skridt
 • Tage tid på din cykeltur
 • Overvåge din søvn
 • Advare dig hvis du sidder ned for længe
 • Give dig besked når du får opkald eller sms
 • Give dig besked når du får opdateringer på sociale medier
 • Afgive alarmer (op til 4 forskellige kan indstilles)
 • Styre afspilning af musik på din mobil
 • Fungere som udløser for din mobils kamera
 • Hjælpe med at finde din mobil
 • ...og naturligvis vise dato og tid

 

Nogle af handlingerne skal startes fra app'en, dvs.

 • Bruge din mobils GPS til at spore din cykel eller løberute (mobilen skal medbringes på turen for at dette fungerer)
 • Holde styr på din aktivitet i forbindelse med disse øvelser
  • Sjipning
  • Mavebøjninger
  • Løbebånd
  • Sprællemænd
 • Find dit smartband
 • Indstillinger for alarmtidspunkter
 • Indstillinger for siddealarm 
 • Sætte dit personlige mål for, hvormange skridt du vil opnå hver dag
 • Opdatere urets firmware (det program der ligger i uret og styrer det)
 • Hente hjælp/manualer til app'en online 

 

Læs mere om de forskellige funktioner nedenfor.

 

Pulsmåler gør din træning mere fokuseret

Pulsmåleren på S1 løbeuret

Den indbyggede pulsmåler giver dig værdifulde oplysninger om din aktuelle belastning af kroppen. Du kan bruge denne information til at beslutte om du skal øge din trænings intensitet eller slappe lidt af.

Hvis du træner fedtforbrænding er det bedst at ligge på ca. 70% af din max puls mens du træner. Derfor er det vigtigt at holde øje med pulsen med jævne mellemrum, når du træner.

Skridttæller viser dig distancen

Den indbyggede skridttæller er et vigtigt redskab til at holde styr på, hvor langt du kommer omkring i din træning.

Du ved nok, at det daglige mål for bevægelse bør være 10.000 skridt, men er du egentlig klar over hvormange du rent faktisk tager i løbet af en dag? Du tænker nok, at du mindst tager 10.000 skridt, men med dette smartband får du vished om det.

Uret viser dig helt konkret det antal skridt du har taget indtil videre og du kan derfor tage en bedre beslutning om hvorvidt du skal øge dit aktivitetsniveau eller om du bare kan slappe af resten af dagen.

Skal du ud på en løbetur er det oplagt at have optællingen af skridt, men hvis du tager din mobil med, kan du via app'en til uret samtidig spore din tur med mobilens GPS. Du skal blot starte løbeprogrammet i app'en øvelsesprogrammer.

Tid på cyklen

Inden du starter cykelturen kan du starte tiden for cykling direkte på uret. Derefter skal du blot tænke på at trampe i pedalerne.

Uret holder stadig styr på din puls og giver dig dermed et billede af din belastning under cykelturen.

Vil du gerne vide hvor du har været på din cykeltur, kan du anvende din mobils GPS til at spore turen. Dette aktiveres i app'en til uret.

Siddealarm for et bedre helbred

Når du sidder ned er kroppen i en position som er potentielt usund for dit helbred, fordi du lukker af for vigtige kredsløb. Derfor er det vigtig at komme op og strække kroppen fra tid til anden.

Aktivitetsuret giver dig mulighed for at indstille en alarm med et givet interval, hvor du kan blive mindet om, at det er tid til at rejse dig og få lidt bevægelse ind i kroppen.

Kontroller musikken fra dit ur

Lytter du til musik på din mobil mens du har dit ur på, kan du via uret styre, hvilket lydspor du vil lytte til. Uret giver dig nemlig mulighed for at starte og stoppe musikken, samt skifte til næste eller forrige musiknummer på din smartphone. Praktisk! Så slipper du for at fiske mobilen frem af lommen bare for at skifte musiknummer.

Fjernudløser til mobil kamera

Tager du ofte gruppebilleder eller billeder hvor du base ikke lige kan holde mobilen i hånden, når det skal tages, kan du fra dit ur aktivere udløseren.

Dette gøres ved at aktivere kameraet fra app'en og derefter placere din smartphone, så du får det rigtige skud i kassen, når du aktiverer din udløser fra uret.

Du finder fjernudløseren i urets menu og holder blot menuknappen inde i 3 sekunder for at tage billedet.

Løft armen for at lyse display op

Den indbyggede bevægelsessensor giver også uret mulighed for at fornemme, hvornår du vil se hvad klokken er. Derfor skal du blot løfte armen for at tænde displayet i uret. Du skal derfor ikke berøre uret for at se tid og dato.

Find din smartphone

Kan du ikke lige finde din smartphone, kan uret komme dig til undsætning. 

Via urets skærm kan du aktivere en alarmtone på din mobil, som afgives indtil du finder mobilen.

 

App'en kan hjælpe yderligere

Det er nødvendigt at installere app'en Smart Wristband på din smartphone for at få det fulde udbytte af dit pulsur. Desuden skal du bruge app'en yil at indstillle forskellige funktioner på uret. 

Systemkrav

Den tilhørende app til din smartphone understøtter både iPhone og Android. Dog skal IOS 8+ eller Android 4.3+ være installeret på din smartphone.

Desuden kræves der understøttelse for Bluetooth 4+ for at kommunikationen mellem ur og smartphone kan fungere. 

Ingen af disse krav burde dog give dig problemer, hvis din smartphone er nyere end 5-6 år.

Anvend træningsøvelser fra app'en

Hvis du har din smartphone med på træningspasset, kan du måle på de ekstra øvelser, som app'en tilbyder, dvs. løb, cykling, sjipning, løbebånd, mavebøjninger eller sprællemænd. 

Data fra dine øvelser gemmes, så du senere kan se, hvad du har lavet og hvor lang tid du har brugt på øvelsen. Data bliver samtidig flettet ind i din øvrige aktivitet som opsamles, mens du har uret på.

Indendørsøvelsernes funktion

Du skal under punktet øvelser starte den ønskede øvelse, hvorefter urets bevægelsessensor bruges til at opsamle din aktivitet og rapportere det ind til app'en. Denne aktivitet bliver nu registreret under den øvelse du er igang med.

Spor din løbe- eller cykelrute

App'en kan også anvende din smartphones indbyggede GPS til at spore, hvor du har være på dit udendørs træningspas. Det er muligt at starte en sporing fra app'en til gå/løbeturen eller cykelturen.

Statistikker til analyse af din indsats

I app'en kan du se statistikker for din aktivitet gennem tiden. Det vil sige antal skridt du har taget pr. dag, hvor meget du har sovet og hvad din puls har været på de faste måletidspunkter.

Find dit udstyr med Anti lost

Anti lost kan du bruge til at undgå, at din smartphone eller dit løbeur bliver væk.

Det fungerer ved at du i app'en slår Anti Lost til, hvorefter du vil få en alarm, hvis uret kommer udenfor rækkevidde af din smartphone. Når uret begynder at vibrere bliver du opmærksom på, at der er noget du har glemt.

Selvom du ikke har slået Anti Lost til, kan du manuelt søge efter dit ur fra app'en. Når det gøres vil uret vibrere 2 gange, så du har mulighed for at finde det.

Få alarmer fra dit smartband

Har du behov for at blive vækket eller påmindet på bestemte tidspunkter kan du sætte op til 4 alarmer i uret.

Dette gøres via app'en og du har mulighed for at indstille tidspunkt for alarm, hvor ofte de skal gentages og hvorlænge en evt. snooze skal være (når du udsætter en alarm vil den lyde igen på et senere tidspunkt, f.eks. 5 min). Samtidig kan du også vælge om den kun skal lyde på hverdage eller helt specifik vælge hvilke dage den skal lyde. Det kan være praktisk, hvis du f.eks. skal påmindes om spinning kl. 13:30 hver mandag, onsdag og lørdag.

Du kan midlertidigt deaktivere alarmerne uden at slette dem helt. Dette gør du i app'en ved at slå den fra. Praktisk hvis du skal på ferie eller andet, som ændrer din normale ugecyklus.

Feedback fra social medier, SMS, opkald

Når du forbinder uret til din smartphone og din smartphone samtidig er koblet til din sociale medier (facebook, twitter, WhatsApp osv), kan du få påmindelser, når der sker noget på disse sociale medier.

Du får naturligvis også besked, hvis du modtager en SMS. Når du modtager en SMS vises navnet på afsenderen plus den første del af beskeden på urets skærm. Tryk på funktionsknappen på uret for at se mere af beskeden. Navnet hentes fra din kontaktpersoner, så findes afsender ikke i din kontaktpersoner vises i stedet nummeret.

Når du modtager et opkald vil uret vibrere og navnet fra den der ringer til dig fremgår af urets skærm. Findes navnet ikke i din kontaktpersoner vises i stedet nummeret.

 

Uret kan forbindes med iPhone og Android

Den tilhørende app til din smartphone understøtter både iPhone og Android. Dog skal IOS 8+ eller Android 4.3+ være installeret på din smartphone.

Desuden kræves der understøttelse for Bluetooth 4+ for at kommunikationen mellem ur og smartphone kan fungere. 

Ingen af disse krav burde dog give dig problemer, hvis din smartphone er nyere end 5-6 år.

 

Ingen kabler til at oplade

Pulsur ladestik og pulsmåler

Uret er udstyret med et USB-stik, så opladning sker ved at sætte selve uret direkte i et USB-ladestik, f.eks. i computeren eller din vanlige USB-lader til din telefon. Har du en USB-lader (5V/0.5A) i forvejen kan du sagtens anvende denne til at lade uret op.

Når du sætter uret i laderen viser uret at det lader. En opladning tager op til 2 timer alt efter hvor meget strøm der er på uret.

En opladning holder dig kørende 2-3 dage alt efter hvordan du bruger uret. Nogle funktioner, f.eks. kontinuerligt pulsmåling, kræver mere strøm end andre.

 

Vandtæt sportsur giver større frihed

Når du skal træne har du brug for udstyr som understøtter dit behov når du har behovet. Derfor er det vigtigt, at din træning ikke bliver forhindret, bare fordi det er dårligt vejr. 

Dette træningsur er vandtæt i en grad, så du sagtens kan have det på i vådt vejr og endda beholde det på i bruseren efter træningen. Så uret skal ikke være en undskyldning for at blive siddende i sofaen.

 

Features:

 • Vandtæt (IP67)
 • Pulsmåler
 • Vibrationsfeedback ved opkald, SMS, SoMe-opdateringer
 • Kalorieforbrændingstæller
 • Overskuelig skærm
 • Let at bruge

 

Specifikationer:

 • Vejer kun 21 g
 • Armomkreds ca 13-21 cm
 • Mindste armbredde ca 5,3 cm
 • Oplades i standard 5V/0.5A USB-lader (medfølger ikke)
 • Bluetooth v4.0 
 • Kan bruges sammen med iPhone og Android

 

Forsendelsen indeholder:

 • S1 Smartband
 • Brugervejledning (engelsk)

 

 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails omkring andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt, med mindre du tidligere har givet mig tilladelse til anden brug, f.eks. ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.