Utrolig LED stavlygte som lyser med 15000 lumen!

Hvis du bare er lidt seriøs omkring dit behov for lys, så skal du bare eje denne lygte.

Den er udstyret med intet mindre end 15 CREE XM-L2 LED-komponenter og afgiver op til 15000 lumen. Det betyder at du kan lyse helt op til 1200 meter frem.

Formidabel til camping og hiking i miljøer hvor du ikke kan regne med andet en månelys, fordi du er langt væk fra gadelygter og andre menneskeskabte lyskilder.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

 
DKK
799,-
Fragt fra kr. 35,-

Robust og ekstrem kraftig stavlygte

Savner du en stavlygte som giver dig et seriøst lys, så er denne lygte lige noget for dig.

Lygten kommer i to opsætninger, en kort og handy udgave og så den lange og meget kraftfulde udgave. Når du køber denne lygte, får du begge muligheder.

Den korte opsætning giver dig en lygte som er lettere at have med rundt, dels vejer den knap 250g mindre, dels er den godt 13cm kortere. Den er dog stadig mere kraftfuld end de fleste andre lygter på markedet.

Den lange opsætning giver dig en super kraftfuld lygte med maximal ydelse, som kan lyse meget og langt. Lygten er nu godt 38cm lang og vejer næsten 900g. Ud over at have en kraftfuld lygte, har du nu også en ret solid kølle, der kan bruges til selvforsvar, hvis det skulle blive nødvendigt :-)

15 LED giver meget lys

Lygten er udstyret med ikke mindre end 15 kraftige LED pærer, som hver især afgiver op til 1000 lm, hvilket i sig selv er ret kraftigt lys.

Kombineret i denne lygte gør det denne lygte til en af de kraftigste på markedet.

Når det er mørkt er lys ofte en mangelvare og så er denne stavlygte perfekt. Med den i hånden kan du lyse op til 1200 meter frem og dermed få et fornuftigt overblik over dine omgivelser.

Batterier og lader medfølger

Når du køber lygten følger der 4 stk. genopladelige batterier, samt en dual lader med. Så kan du komme igang med at bruge din lygte hurtigt.

Batterierne er 3,7V med 3000 mAh (18650) og de oplades på 2-3 timer i den medfølgende lader. Laderen indikerer med grønt lys, når batterierne er ladet op. Laderen skal sidde i en tændt stikkontakt for at indikatoren er retvisende. Lyser den rødt lades batterierne. Når den lyser grønt kan du tage batterierne ud af laderen. 

Stabilisering af batterier

På grund af den grebets materialetykkelse, er det nødvendigt, at anvende indsatser til at stabilisere batterierne.

Disse indsatser ligger inde i rørene til grebet ved levering, så vær opmærksom på dette, når du pakker lygten ud.

Når du skal anvende lygten, sættes indsatserne i først og derefter puttes batterierne i lygten med pluspolen ned mod lygtehovedet. Hætten med kontakten skrues på til sidst.

Boost lygten med ekstra strøm

Stavlygten leveres med et ekstra stykke håndsektion, så du får mulighed for at tilføje 2 ekstra 3000 mAh batterier. Det giver dig dermed en kraftigere lygte og med længere levetid og mere blus på lamperne.

Med dette mellemstykke monteret på lygten, lever stavlygten op til sit navn. Den er nu godt og vel 38 cm lang og vejer omkring 870g (incl. batterier). Dette vidner også om det solide materiale som lygten er lavet af, nemlig aluminiumslegering, det gør lygten ekstra solid.

Features

 • Super kraftig LED stavlygte
 • Kan boostes med 2 ekstra batterier for længere brugstid
 • Solid lygte som kan tåle vand
 • 5 forskellige lystilstande

 

Specifikationer

 • 15000 lumen stavlygte
 • bruger 2 eller 4 stk. 18650 batterier
 • 15 CREE LED XM-L2 komponenter
 • IP66 vandtæthed (kan ikke nedsænkes i vand)
 • Aluminiumslegering
 • Vægt m/batterier (kort/lang): 637g / 872g
 • Længde (kort/lang): 25,5cm / 38,8cm

 

Forsendelsen indeholder

 • 1 stk. stavlygte
 • 1 stk. forlænger sektion
 • 4 stk. 3,7V/3000 mAh 18650 batterier
 • 4 stk. indsatser til stabilisering af batterier
 • 1 stk. multilader

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.