Service og forsendelse

Jeg vil rigtig gerne have glade kunder!

 

Service

Derfor gør jeg alt hvad jeg kan, for at imødekomme dine ønsker og udfordringer.

Har du spørgsmål til et af mine produkter, eller problemer med et produkt du har købt hos mig, er du meget velkommen til at kontakte mig på e-mail jan@crononova.dk. Jeg bestræber mig på at svare indenfor 24 timer efter jeg modtager din e-mail.

 

Forsendelse

Jeg anvender Postnord til at levere din pakke, så derfor har du stor sikkerhed for, at pakken hurtigst muligt ender hos dig.

Det tager typisk 2-3 dage før din pakke når frem. Er din pakke ikke nået frem indenfor 4-5 dage, bør du give mig besked. Så skal jeg følge op på pakken og hjælpe dig i det omfang jeg kan. Du kan kontakte mig via e-mail jan@crononova.dk.

Bemærk, at bestiller du efter kl. 18 på forsendelsesdage (søndag, tirsdag og torsdag), kommer din bestilling, som udgangspunkt, først med i næste forsendelsedags forsendelser.

 

Priser for forsendelse

Du kan vælge at få sendt din pakke til nærmeste posthus (pakkeudlevering) eller leveret til din adresse.

Nærmeste Postnord pakkeudlevering 35,- kr.
Levering hjemme ved din egen dør 65,- kr.

 

Valg af levering

Hvis du ikke tilvælger "levér til adressen (omdeling)" under bestillingen, leveres pakken til det nærmeste posthus eller pakkeshop.

Skulle der ikke være plads på det nærmeste posthus, vælger Postnord et andet posthus i nærheden af din bopæl. Under alle omstændigheder vil Postnord informere dig om, hvor din pakke kan afhentes. 

Information om at pakken kan hentes, og hvor, kræver dog, at du angiver gyldig e-mail og evt. mobilnr. Hvis du ikke oplyser gyldige kontaktoplysninger i forbindelse med din bestilling, får du ikke besked, når pakken kan hentes. Har du mistanke om at du har angivet forkert oplysninger, kan du sende mig en e-mail på jan@crononova.dk. Så undersøger jeg hvor pakken er for dig.

Tip: Hvis du bestiller om torsdagen inden kl. 18 og gerne vil kunne hente din vare i weekenden, kan du med fordel undlade at vælge levering til din adresse. Gør du det, kan du typisk hente din pakke på posthuset om lørdagen. Postnord omdeler ikke i weekenden, men udleverer på mange af posthusene om lørdagen (og søndagen for sags skyld).

 

Tjek din ordrebekræftelse med det samme

Husk at tjekke din ordrebekræftelse, når du har bestilt. Her står dine oplysninger. Har du ikke fået tilsendt en ordrebekræftelse, kan det være fordi du har indtastet en forkert e-mail.

Har du mistanke om, at du har fået angivet forkert e-mailadresse, så send mig en e-mail på jan@crononova.dk. Jeg tjekker og evt. retter dine oplysninger, hvis det er nødvendigt. Får du rettet adressen inden jeg sender din pakke, vil Postnord også modtage rettelsen. Retter du efter pakken er afsendt, kan dine oplysninger desværre ikke rettes hos Postnord længere. Jeg vil dog stadig gerne have dine oplysninger rettet i mit system, så kontakt mig under alle omstændigheder, hvis du opdager en fejl i dine kontaktoplysninger.