Vandtæt smartwatch til børn med indbygget telefon

Er dit barn for ungt til at håndtere en mobiltelefon og vil du stadig gerne kunne komme i kontakt med dit barn?

Du vil gerne lade dit barn lege på egen hånd, men stadig gerne have mulighed for, at få fat i dit barn.

Du er dog ikke tryg ved at give dit barn en mobiltelefon, fordi det bare er upraktisk, at skulle rende rundt med en mobiltelefon. Den tabes let eller bliver glemt, eller måske endda helt væk.

Et smartwatch med indbygget mobiltelefon kan være løsningen. I kan let komme i kontakt med hinanden og barnet skal ikke huske, hvor telefonen blev lagt da legen startede. Mobilen sidder altid omkring håndleddet!

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-4 hverdage

 

Vælg farve

DKK
299,-
Fragt fra kr. 35,-

Tryghed for dig og dit barn

Der er vel næsten ikke noget værre for dig som forældre til et lille barn, end når du ikke ved, hvor dit barn befinder sig...?!

Når du så heller ikke kan komme i kontakt med dit barn, bliver det bare endnu værre.

En mulighed er at give barnet en telefon. Den er dog upraktisk for et lille barn, at have med og har det med at blive væk.

Dette smartwatch med indbygget mobiltelefon, som er designet til mindre børn, er derfor en optimal løsning.

 

Hurtigt i kontakt med hinanden

Dette ur er lavet til børn og har derfor en simpel menu, dit barn hurtigt kan lære, at finde rundt i. Dermed bliver dit barn også hurtigt i stand til, at komme i kontakt med dig, når det har brug for dig.

Vil du i kontakt med dit barn, kan du blot bruge din egen mobiltelefon og ringe til barnets ur, som du ville have gjort med ethvert andet telefonopkald. Uret har sit eget telefonnr, som alle andre mobiltelefoner har det.

 

Let tilgængelig telefonbog

Uret har en indbygget telefonbog med plads til 10 numre. Telefonbogen findes i hovedmenuen og er tilgængelig med ganske få swipes. Herefter vælges det ønskede nummer, for at starte opkaldet.

Du indstiller telefonbogen fra den tilhørende app og bestemmer dermed, hvilke numre dit barn skal have hurtig adgang til, at ringe til.

 

SOS knap til hurtig opkald

Skulle der opstå en situation, hvor dit barn har brug for akut hjælp, kan SOS-knappen benyttes.

SOS-knappen ringer, på skift, til de op til 3 numre, du har indstillet via app'en. 

Det fungerer sådan, at svarer det første nummer ikke indenfor et antal ring, forsøges opringning til det næste nummer i listen osv.

Dette gentages, hvis ingen svarede første gang. Svarer ingen heller ikke anden gang, opgives SOS-opkaldet.

NB: Hvis et nummer på listen viderestiller til mobilsvar, opfattes dette som et besvaret opkald og cyklussen for SOS-opkald afbrydes.

 

Vandtætheden giver færre bekymringer for dit barn

Da uret, i store træk, er vandtæt, skal dit barn ikke hele tiden tænke på, at passe på uret, når der er vand i nærheden.

Dette ur kan sagtens tåle at blive vådt, også selvom det så skulle komme under vandhanen ved et uheld, eller sågar kortvarigt ende i en vandpyt!

NB: IP67 klassifikationen ikke betyder 100% vandtæt, men nok til at beskytte fra de våde påvirkninger, der kan opstå i forbindelse med leg og daglig brug. Det kan heller ikke tåle at komme i varme bade, da der så vil opstå kondens inde i uret. Dette vil kunne beskadige elektronikken, som ellers er beskyttet af urhusets vandtæthed.

 

Stor skærm med touch giver let betjening

Den store overskuelige touchskærm gør det let for dit barn, at bruge uret.

Menuerne på uret skiftes let med et "swipe" til siden og aktiveres med et let tryk på skærmen, ligesom du kender det fra din smartphone.

De fleste funktioner på uret styres via touchskærmen, så når først dit barn har lært dette (og det tager nok ikke mange minutter), går resten som en leg.

 

Få en indikation af, hvor dit barn befinder sig

Uret er udstyret med en grovmasket lokalisering, dvs. du kan på app'en få en idé om, hvor dit barn befinder sig.

Lokaliseringen er dog ikke særlig præcis i denne udgave at uret, da det anvender telemaster til at finde urets placering. Det betyder, at du ikke skal regne 100% med, at dit barn befinder sig lige der, hvor det vises i app'en. Du kan dog bruge det vejledende.

 

Velegnet til den helt unge bruger

Uret skal betragtes som en erstatning for en mobiltelefon og egner sig derfor rigtig fint til de unge børn. De børn der ikke er helt store nok til at passe på en mobiltelefon, men hvor du, som forælder, stadig gerne vil kunne komme i kontakt med dit barn.

Min anbefaling er aldersgruppen 4-9 år. Dels fordi uret kan virke for stort til barnets arm for meget små børn, dels fordi børn omkring 9-10 års alderen typisk vil begynde at finde en smartphone meget mere interessant. En smartphone har trods alt en del flere anvendelsesmuligheder, som også børn gerne vil have adgang til.

 

Vil du vide mere om teknikken?

Uret er lidt tekniske at komme i gang med, men ofte er det de samme ting der skal gøres for at det kommer til at fungere. Derfor har jeg lavet en vejledning du kan bruge som fremgangsmåde og opslagsværk, når du skal have sat uret på.

Læs min generelle opsætningsguide for børneure med indbygget mobil, som også gælder for dette ur. 

 

 

Features:

 • Vandtæt (IP67)
 • SOS-knap til hurtig kontakt med forældre
 • Du kan ringe uret og barnet kan ringe fra uret
 • Telefonbog med plads til op til 10 numre
 • Voicebeskeder på op til 15 sekunder pr. besked
 • Belønningsfunktion når du vil vise dit barn lidt ekstra kærlighed
 • Indstilling af op til 3 alarmer på uret
 • Kamera til små sjove billeder
 • Gratis app til uret, som understøtter både iPhone og Android (SeTracker eller SeTracker 2)

 

Tekniske data:

 • 1,44" touchskærm
 • 0,3 megapixel kamera
 • 400 mAh batterikapacitet
 • 80 cm kabel med magnetisk stik
 • Vejer 42g
 • Tykkelse på 1,4 cm
 • Passer til en arm med omkreds 14-21 cm
 • Anvender 2G Micro SIM der understøtter GSM og GPRS (dataabonnement er nødvendigt)

 

Forsendelsen indeholder:

 • Dit barns nye smartwatch
 • USB-kabel til opladning (bemærk at lader ikke medfølger)
 • Brugervejledning (engelsk og kinesisk)

 

NB: SIM-kort skal købes separat hos din foretrukne teleudbyder (se dog nedenfor). 

NB: Vær opmærksom på, at ikke alle teleudbydere understøtter 2G, så tjek dit teleselskab inden du bestiller SIM-kort. Ydermere skal du sørge for, at SIM-kortet ikke har en PIN-kode. Få evt. hjælp fra din udbyder til at fjerne PIN-koden eller benyt din egen mobil til at fjerne PIN-koden.

 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails omkring andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt, med mindre du tidligere har givet mig tilladelse til anden brug, f.eks. ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.