Om Crononova

Velkommen indenfor i min shop!

 

Jeg hedder Jan og jeg har nogle forskellige mere eller mindre tekniske dimser og dingenoter, som måske kan fange din interesse.

 

Du finder bla. headsets til brug sammen med din smartphone eller anden Bluetooth klargjort enhed (f.eks. computer). Med Bluetooth bliver du frigjort fra din enhed og har dermed større bevægelsesfrihed. Det synes jeg er smart og det tror jeg også du kan se fordelen i.

 

En anden genre jeg handler med er smarture. Smarture er geniale fordi de giver dig mulighed for at få informationen op ad lommen og helt ud på dit håndled. Det er altså en teknologi, som forlænger din allerede udstrakte forbindelse til omverdenen endnu mere. Jeg taler naturligvis om den forbindelse du har via din smartphone.

 

Ud over det finder du også andet, som dels kan gøre brugen af din smartphone nemmere eller sjovere eller som kan bruges til andre aktiviteter i din hverdag. Det kunne f.eks. være mobilholdere som kan bruges i bilen, eller LED lommelygter som har lavt strømforbrug og lang batteritid.

 

Med tiden vil jeg finde nye varer og lægge i shoppen, ligesom jeg også fra tid til anden vil sende dig gode tilbud på e-mail (tilmeld dig mit nyhedsbrev nu) og lægge opslag på min facebookside, hvor du får mulighed for at spare penge på udvalgte varer i min shop.

 

Når du køber varer i min shop får du garanti for, at jeg håndterer dit køb hurtigst muligt. Jeg har langt de fleste varer på lager og du kan derfor oftest regne med at have din bestilling indenfor et par hverdage, mange gange endda næste dag!

 

Skulle der opstå problemer med en vare du har købt hos mig, kan du naturligvis altid få hjælp til den. Er varen defekt, sørger jeg naturligvis for, at du får en ny eller pengene tilbage. Ligeledes har du naturligvis ret til at fortryde dit køb og returnere varen. Du skal bare sørge for, at du har gjort mig bekendt med din fortrydelse indenfor 14 dage efter modtagelsen. Læs mere herom i handelsebetingelserne.

 

Service er vigtig og tilfredse kunder er kernen i enhver virksomhed.

Derfor opfordrer jeg dig til at kontakte mig, hvis du oplever uhensigtsmæssigheder på sitet eller i den behandling du får, når du handler. Jeg er altid interesseret i at gøre din oplevelse i og omkring shoppen bedre og din mening kan hjælpe med dette. Så hold dig endelig ikke tilbage. Du kan sende mig en e-mail på jan@crononova.dk med dine tanker.

Hvis du har handlet med Crononova og har lyst til at give andre et indblik i din oplevelse, så kan du anmelde Crononova på TrustPilot eller du kan anmelde Crononova på shoppens facebookside.

 

Crononova er en del af virksomheden Soft-IT.

Juridisk navn: Soft-IT v/Jan Hansen
CVR nr.: 27083900
Etableret: 2003

 

Ønsker du at købe større partier af en given vare, kan du henvende dig til jan@crononova.dk. Så finder vi ud af noget.