Stilfuldt vandtæt smartwatch i solide materialer

N20 smartwatch vandtæt ned til 30 meter i sølvfarve
N20 smartwatch vandtæt ned til 30 meter i sølvfarve
Robust og stilrent N20 smartwatch i sort
Robust og stilrent N20 smartwatch i sølvfarve
Batterier og indmad i vandtæt N20 smartwatch
Værktøj og bagplade til vandtæt N20 smartwatch

Hvis du er mere til traditionelle ure, men godt kunne tænke dig et ur der alligevel kan hjælpe dig med at holde øje med dit aktivitetsniveau, så er dette ur et godt bud.

Det er et robust ur og et stilfuldt ur med lang batterilevetid lavet i gode materialer.

PRODUKTET ER DESVÆRRE UDGÅET!

DKK
399,-
Fragt fra kr. 35,-

Det ligner et almindeligt ur. Det er det også, men det er mere end det!

Med N20 er du ikke bare i stand til at se hvad klokken er. Du kan også tage det på mens du tager en dukkert i svømmebadet eller ved stranden, eller bare under bruseren. Uret er vandtæt ned til 30 meter.

Når du forbinder N20 til din smartphone, kan din smartphone registrere oplysninger uret opsamler mens du bruger det. På den måde har du adgang til information om, hvor meget du f.eks. bevæger dig eller hvordan din søvn er. Alt dette information er sikkert opbevaret på din smartphone.

Er du tilbøjelig til at glemme din smartphone alle mulige steder? Så kan uret hjælpe dig med at huske den når du går. Uret giver dig besked via en vibrering og minder dig dermed om, at du har glemt din mobil. Slut med at glemme den dyrbare smartphone.

Har du din mobil liggende i lommen eller i tasken? Så kan det være svært at høre, når den ringer. N20 kan give dig besked via vibrering og du undgår dermed at gå glip af vigtige opkald. Dette er uvurderligt, når du befinder dig på mere støjende steder og stadig gerne vil vide, hvornår din mobil ringer.

 

Indeni uret

For at komme til batterierne og resten af indmaden i uret, skal du anvende det medfølgende værktøj til at afmontere bagpladen. Værktøjet har to tapper som griber ind i to af de fordybninger du finder på bagpladen. Drej bagpladen mod uret for at løsne den.

Når du monterer bagpladen skal du være opmærksom på, at gummiringen sidder korrekt. Hvis den ikke gør det, bliver uret utæt og der kommer vand i uret. Dette ødelægger indmaden og gør uret ubrugeligt.

 

Batterierne i uret

N20 er udstyret med to batterier. Det ene er til selve uret, det andet er til "computeren" i uret, herunder bluetooth-enheden.

Batteriet til selve uret er et lille knap batteri, der holder i op til 210 dage. Holder urets visere op med at gå, er det tid til at skifte dette batteri.

Batteriet til "computeren" er et større knap batteri (CR2032), som er let tilgængeligt, når du har afmonteret bagpladen med det medfølgende værktøj. Dette batteri skal skiftes når du har svært ved at forbinde til dit ur fra din smartphone.

Er du lidt fingernem, kan du godt selv skifte disse batterier. Du skal blot være forsigtig og passe på, at du ikke beskadiger elektronikken i uret.

Se kvikstartsvejledningen til uret for nærmere instruktion.

 

Egenskaber og features:

 • Materialer i rustfrit stål
 • App til skridttæller, kalorieforbrug, søvnovervågning
 • Bluetooth til kommunikation med smartphone app
 • Vandtæt ned til 30 meter (IP68 => støv- og vandtæt)
 • Batteri til 7 måneders standby
 • Opkalds- og SMS-påmindelse
 • Bevægelsessporing og anti lost (kun for Android)
 • Passer til armtykkelse ca 14,8 - 20,8 cm
 • Urhuset er ca 4,2 x 4,9 cm
 • Urhusets front er ca 4,2 cm i diameter
 • Tykkelse ca 1,1 cm
 • Vejer ca 56g

 

 

Med uret følger:

 • Brugervejledning på engelsk
 • Værktøj til at løsne bagpladen på uret

 

Se flere smarture her 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.