Universel magnetisk mobilholder til bilens blæsergitter

Du kører i bilen og mobilen i din lomme ringer. Du må køre videre og lade den ringe ud... øv!

Sæt i stedet mobillen i dit blæsergitter og vær klar til at tale med det samme. Sidder den der, kan du let modtage opkaldet og snakke via telefonens højtaler.

Det er også praktisk, når du bruger mobilen som navigationsenhed, da holderen typisk kommer til at sidde centralt på instrumentbordet, når den sidder i blæsergitteret.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

 
DKK
59,-
Fragt fra kr. 35,-

Med denne holder får du let adgang til mobilen mens du kører i bil.

Samtidig spiller på du for bøder, fordi du betjener mobilen håndholdt.

Mobilholderen er magnetisk og beslaget kan let monteres i bilens blæsergitter. Beslaget er udstyret med en lille klemme på bagsiden, så det let kan skubbes ind i gitteret. ligesom det let kan afmonteres igen.

Du skal blot klistre en lille stålplade på bagsiden af din mobil (med det på pladen monterede dobbeltklæbende tape), hvorefter den let holdes fast af magnetismen i beslaget.

Holderen giver dig frihed til at dreje mobilen som du har lyst til. Den kan også vinkles en smule for bedre synsvinkel. Dette er praktisk, hvis du bruger din mobil til navigation.

Beslaget kan også bruges som stand. Hvis du gerne vil se film eller læse på din mobil, men samtidig vil have hænderne fri, kan du sætte beslaget på og stille mobilen på bordet, så den læner sig op ad beslaget.

 

NB: Rens overfladen grundigt inden montering af metalpladen på bagsiden af mobilen. Magneten kan kun holde op til 180g, så brug den ikke til meget store mobiltelefoner.

 

Features:

  • Passer til alle telefoner (max 180g)
  • Passer til 2 forskellige gittertykkelser
  • Monteres og afmonteres uden brug af værktøj
  • Metalplade kan lægges inde i cover

 

Forsendelsen indeholder

  • Magnet til montering i blæsegitterer
  • Rektangulær metalplade med dobbeltklæbende tape monteret
  • Cirkulær metalplade med dobbeltklæbende tape monteret

 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.