LED lys, LED lommelygter og tilbehør

Uanset for lyst det er udenfor, kan du stadig have behov for lys, for dagslyset kommer ikke ind alle steder. Skal du for eksempel finde noget under sofaen eller bag fryseren, så er en lygte et handy redskab at have ved hånden.

Crononova har i øjeblikket en kraftig LED lommelygte, som er energieffektiv og nem at have med, hvorend du har brug for den.

LED er den nye lyskilde

LED er energieffektiv og derfor attraktiv i forhold til økonomi og miljø. Hvis du vil være med til at nedbringe energiforbruget i verden, så er LED et lille skridt i den rigtige retning. Jo flere der bruger det desto bedre.

LED kan naturligvis ikke redde verden alene og det er da også spørgsmålet, om det rent faktisk er der den store forskel bliver gjort. Mere og mere energi produceres jo grønt og dermed er miljøgevinsten nok ikke så stor endda.

Det ændrer dog ikke på, at der stadig kan være en god økonomisk gevinst i at anvende så meget LED-teknologi som muligt i din husholdning. LED et typisk væsentlig billigere i drift end halogen og noget billigere end de første sparepærer. Desuden giver LED mere lys for den samme energi.