Find ting eller steder med iTag

iTag til at spore og huske dine ting i grøn, hvid, sort og rød

Denne smarte iTag hjælper dig med at huske dine ting eller finde tilbage til det sted hvor din smartphone sidst havde kontakt med den.

Den kobles sammen med din smartphone vha. Bluetooth og når iTag og smartphone kommer for langt væk fra hinanden afgives der en alarmtone, så du bliver mindet om, at du skal huske det din iTag hænger i... eller din smartphone, hvis det er den du har glemt.

Du kan også bruge iTag til at markere en lokation. Ved et tryk på knappen noterer din smartphone på et kort, hvor du er og gør det let at finde tilbage til samme sted senere. Super smart, hvis du holder på en stor parkeringsplads og ikke lige har noget let genkendeligt kendingsmærke i nærheden. Det kan også være du bare er dårlig til at huske nummeret på vognborgen på Bilkas parkeringsplads.

 

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Vælg farve

DKK
49,-
Fragt fra kr. 35,-

Sæt en iTag i dine ting og find dem let igen

Sæt iTag på dine værdifulde ting, som du let glemmer hvor er. Når det er gjort, samarbejder iTag med din smartphone og holder styr på, hvor tingene er.

Har du din smartphone på dig og kommer du for langt væk fra dit iTag, vil de begge afgive en alarm, så du bliver mindet om, at du har glemt noget.

 

Find tilbage til et sted med iTag

Befinder du dig et sted du gerne vil kunne finde tilbage til, f.eks. der hvor du parkerer din bil, kan du markere stedet med iTag og bruge kortet i din smartphone til at finde tilbage til stedet.

Det kræver blot et tryk på din iTag for at markere positionen så du har det til senere.

 

Tag billeder med iTag

iTag kan også anvendes som fjernbetjening til at tage billeder med din smartphone's kamera. Praktisk hvis du f.eks. har behov for at tage et gruppebillede med din smartphone eller hvis den er monteret på en trefod, for at undgå rystelser mens du tager billedet.  

 

Gratis app til iPhone og Android

iTag er et lavenergiprodukt som fungerer sammen med iSearching app'en på din smartphone. App'en kan hentes i App Store eller på Google Play. iTag fungerer sammen med iPhone 4s eller nyere, iPad, iPad Air, iPod (5. generation), Android 4.3+ med bluetooth 4.0

 

Specifikationer:

  • Bluetooth 4.0
  • Rækkevidde op til 25 m
  • Anvender CR2032 lithium knapbatteri (holder omkring et halvt år)
  • Mål: ca 5 x 3 x 1 cm
  • Vægt: ca 8g

 

Forsendelsen indeholder:

  • iTag
  • Batteri (er monteret i iTag)
  • Brugervejledning (engelsk)

 

 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.