Bluetooth-headset - 2. SORTERING!

Bluetooth stereo headset V8 set fra siden
Bluetooth stereo headset V8 set fra siden

Gør en god handel! HALV PRIS på grund af en lille uhensigstmæssighed.

Jeg har fået nogle headset hjem, som rasler lidt. Denne raslen skyldes, at knappen til at modtage opkald på headsettet ikke sidder 100% skarpt.

Bare rolig! Den falder ikke af og det er ikke noget, som forstyrrer dig mens du bruger headsettet. Det er bare noget som generer mig og jeg ikke vil sende ud til folk, hvis de ikke er opmærksomme på, eller forventer dette.

Så generer du dig ikke over lidt raslen, når du ryster headsettet, er dette en gylden mulighed for, at få fingrene i dette ellers ganske fornuftige headset til halv pris!

Vil du hellere have et der ikke rasler lidt, så kig her: Populært headset med ørebøjle

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-4 hverdage

 
DKK
149,-
Fragt fra kr. 35,-

Få en lettere dag med et bluetooth headset

De fleste opgaver bliver lettere, når du anvender et trådløst headset. Bilkørsel, cykling, manuelt arbejde, mødenotater, arbejde med meget telefoni osv. kan gøres uden, at du skal reservere en hånd til at holde telefonen. Dette trådløse headset med ørebøjle egner sig særligt godt til arbejdsbrug. Du kan koble to telefoner til headsettet, så du ikke skal tænke på at koble til og fra, hvis din private telefon og arbejdstelefon ringer på skift. Headsettet er desuden kompatibelt med både iPhone og Android. Det er blot et par af de smarte funktioner og fordele, du får med dette trådløse headset. Læs flere herunder.

 

Lyd og mikrofon

Den indbyggede støjreduktion sørger for, at din samtale bliver mindre forstyrret af vind- og baggrundsstøj. Kører du på motorvejen eller der er støj på kontoret, kan det være utroligt rart. Lytter du til musik i dit headset, er støjreduktion blot endnu et plus.

Du opnår står frihed til at indstille headsettet med den justerbare mikrofon. Du kan indstille det efter både højre og venstre øre. Med et snuptag har du således vendt headsettet og kan placere det i det øre, du ønsker. Så får du aldrig ondt af at have det i – selv under meget lange møder eller samtaler.

 

Tal til dit headset

Den håndfrie funktion er endnu en af de fantastiske funktioner ved dette trådløse headset. Dermed kan du besvare opkald alene ved hjælp af stemmen. Ønsker du at besvare opkaldet, siger du blot ”Yes”. ”No” afviser opkaldet og du kan arbejde videre med det du var igang med. Har du en hånd fri, kan du også besvare eller afbryde opkald direkte på headsettet med et enkelt tryk på en knap.

 

Få lyd i begge ører med tilkøb

Ønsker du at have lyd i begge ører – for eksempel hvis du vil lytte til musik, hvor der er meget baggrundsstøj – kan du nemt og billigt tilkøbe vores in-ear øretelefon med micro USB-stik. Den fungerer helt simpelt ved tilkobling i headsettets ladestik.

 

Levetid og opladning

Headsettet tager ca. tre timer om at lade fuldt op. Derefter holder det i seks til otte timer ved almen brug såsom telefonsamtaler. Lytter du til musik med en in-ear øretelefon tilkoblet, risikerer du, at den holder en anelse kortere tid. Ved en fuld opladning kan headsettet holde i op til 120 timer ved standby.

På din iPhone, kan du desuden holde øje med dit headsets batteristatus direkte på din skærm.

 

Sådan starter du med at bruge dit nye headset

Når du har modtaget dit nye bluetooth-headset med posten, er det vigtigt, at du først og fremmest sikrer dig, at du har fået alt med. Du kan se herunder, hvad en forsendelse indeholder.

Sæt dernæst headsettet til opladning og lad det ligge i omkring tre timer. Når LED-indikatoren lyser blåt, er headsettet opladet. Det skal være fuldt opladet, før du tager det i brug første gang. Når det har opladet de tre timer, er det klar til brug. Du tænder headsettet ganske enkelt ved at skubbe tænd-/sluk-knappen på bagsiden af headsettet opad (mod power-symbolet). Dette vil give et blåt lys i headsettet, som betyder, at det er tændt. Er det første gang du anvender dit headset, skal du forbinde det i Bluetooth indstillingerne på din mobil. Har det været forbundet tidligere, forbinder det automatisk, når du tænder det. 

Headsettet er understøttet på engelsk og kinesisk, hvorfor du skal indstille sproget, inden headsettet tages i brug. Du skifter sprog ved at trykke og holde afspil-/pause-knappen inde, indtil headsettet fortæller dig, at sproget er skiftet. Det tager cirka tre sekunder.

Du kan læse mere om, hvordan du specifikt skal klargøre dit headset og efterfølgende bruge dets mange funktioner i vores danske vejledning i brug af V8-stereoheadsettet.

 

Opsummering af egenskaber

 • Indbygget støjreduktion
 • Justerbar mikrofon
 • Håndfri betjening
 • Behagelig at have på og kan bruges i begge ører
 • Mulighed for at koble til to telefoner (iPhone- og Android-kompatibel)
 • Mulighed for stereo ved tilkøb af in-ear øretelefon
 • Fuld opladning på tre timer
 • Seks til otte timers batterilevetid ved brug – 120 timers standby

Forsendelsen indeholder:

 • Dit nye bluetooth-headset
 • Et USB-kabel til oplader (vær opmærksom på, at lader ikke medfølger)
 • En brugervejledning (engelsk)

 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails omkring andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt, med mindre du tidligere har givet mig tilladelse til anden brug, f.eks. ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.