Smartwatch til børn med GPS og 3G understøttelse

Kom let i kontakt med dit barn eller se hvor det befinder sig på et kort. Den indbyggede GPS giver dig overblik over, hvor dit barn befinder sig og hvor det har været. Har I behov for at tale med hinanden, kan I også bare ringe direkte til og fra uret via det 3G SIM-kort du har monteret i uret.

Urets lokaliseres ved hjælp af 3 forskellige metoder og giver derfor større sikkerhed for at du kan se, hvor dit barn befinder sig. GPS anvender satelitter og er anvendelig udendørs. Når barnet er indedørs anvendes i stedet WiFi, som er tilgængelig rigtig mange steder. Uret skal ikke kobles på netværket, men bruger blot signalet til at finde barnets placering. Er der ikke adgang til WiFi forsøges mobilmastens signalstyrke anvendt til at finde barnets placering.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage

 

Vælg farve

NB: lyserød er i øjeblikket udsolgt.
Ved bestilling af udsolgte varianter er leveringstiden 8-16 hverdage.

DKK
695,-
Fragt fra kr. 35,-

Børneur med GPS giver tryghed

Det kan være rart, at kunne følge med i, hvor dit barn færdes og har barnet dette smartwatch om armen, har du styr på den del. Du skal blot montere et Micro SIM kort (2G eller 3G) i uret og forbinde det med app'en, så er du klar.

 

Mobiltelefon i uret gør kontakten let

Urets indbyggede mobiltelefon kører over både 2G (GSM) og 3G (WCDMA) netværkene. Det betyder, at du med et standard abonnement kan komme igang, plus at kvaliteten og hastigheden bliver bedre i brug.

Du skal blot ringe til nummeret på SIM-kortet for at komme i kontakt med dit barn. Uret fungerer som en standard mobiltelefon og du mærker ikke forskel fra om det er et ur der modtager opkaldet eller det er en smartphone.

Dit barn kan på samme måde blot vælge et nummer fra telefonbogen, hvorefter er ringes op til nummeret.

Det er altså let for dig og dit barn at komme i kontakt med hinanden.

 

Telefonbogen gør det let for banet at ringe til den rigtige

Den indbyggede telefonbog kan indeholde op til 10 telefonnumre.

Det er kun de registrerede numre der får lov til at ringe til uret og barnet kan kun ringe til numrene i telefonbogen (og SOS-numre). Alle andre numre får ikke lov til at kontakte uret. Forsøger de alligevel bliver opkaldet blot afvist og mødt af en optaget tone.

På den måde er du sikret, at barnet ikke kontaktes af folk som ikke har noget med barnet at gøre. Kontaktlisten kan bruges til de venners numre, som barnet leger mest med, så barnet let kan lave aftaler med disse venner.

 

SOS til nødsituationer

Ud over de 10 kontaktpersoner, kan der registreres op til 3 SOS-numre, som SOS-knappen ringer til på skift, hvis barnet trykker SOS-knappen ind i 3 sekunder. Hvert nummer forsøges ringet op 1 gang på skift. Er der intet svar på nogen af SOS-numrene efter 2. forsøg, opgives SOS-kaldet. Der sendes en SMS til det, i app'en, registrerede nr, hvis et SOS-kald mislykkes.

Det anbefales, at SOS-funktionen kun anvendes til nødstilfælde, da der potentielt ringes til flere forskellige numre og barnet dermed ikke har nogen garanti for, hvem der besvarer opkaldet. Vil dit barn gerne have fat i dig, er det bedre, at vælge dig i telefonbogen i stedet.

 

Giv en kort besked med Voice chat

Hvis du og dit barn bare skal sende små beskeder til hinanden, kan I anvende voice chat. Her kan I sende korte talebeskeder til hinanden. Hver besked kan være på op til 15 sekunder. Du sender beskederne fra app'en og barnet indtaler sine via uret.

 

Kontrollér et eller flere ure med app'en

Den tilhørende app, SeTracker2, findes til både iPhone og Android og er dit kontrolcenter for uret.

SeTracker2 giver dig adgang til at indstille uret, så det passer til dig og dit barns behov. Dette omfatter bla. sporing af, hvor dit barn befinder sig lige nu og hvor det har været i løbet af dagen. Du får desuden mulighed for at indstille alarmer, telefonbog, stilletider (hvor uret ikke kan anvendes) og meget andet. App'en er udgangspunktet for at kontrollere uret og skal installeres på din smartphone.

Du kan registrere flere GPS-ure i app'en på samme tid. Du skal blot skifte mellem de registrerede ure for at foretage indstilling af det pågældende ur. Skift mellem forskellige uret gøres let fra hovedskærmen.

 

Se hvor barnet er og har været

På kortet i app'en kan du hurtigt se, hvor barnet befinder sig lige nu og dermed få vished om, at det befinder sig nogenlunde, hvor du forventer. 

Vil du se hvor barnet har været i løbet af dagen, kan du se dette i historikken. Her vil de se et kort med en oversigt over, hvor barnet har været i løbet af dagen.

 

Få besked, hvis dit barn løber væk

Du kan med "GEO fence" funktionen i uret, angive et område, hvor barnet må opholde sig. Kommer barnet udenfor dette område, vil du få en alarm på din smartphone.

Området defineres ved at angive et punkt på kortet i app'en og en radius indenfor hvilken barnet må bevæge sig. Der kan angives en radius ned til 200 m fra et punkt på kortet.

 

 

Funktioner:

 • Lokalisering via GPS, WiFi og LBS
 • Indbygget mobil, som muliggør normale telefonopkald til og fra uret
 • SOS-knap til opkald i nødsituationer
 • GEO-fence med alarm
 • Telefonbog med plads til 10 forskellige numre
 • Voice chat til korte beskeder
 • Alarmur der kan indstilles til 3 forskellige tidspunkter
 • Skridttæller
 • Touchskærm så uret kan betjenes direkte på skærmen
 • Justerbart kamera
 • App kan bruges på iPhone og Android

 

Specifikationer:

 • 3G (WCDMA) og 2G (GSM) mobilt netværk 
 • 2 megapixel kamera med 90 graders justerbarhed
 • Android v4.2.2 operativ system i uret
 • Mikro USB stik til opladning (kabel medfølger, lader medfølger ikke)
 • Stik til mikro SIM-kort (SIM-kort medfølger ikke)
 • 1,54" touch skærm
 • Passer til armtykkelser fra 11,5 - 17 cm
 • Uret størrelse er 4,2 x 4,6 cm
 • Tykkelsen er 1,4 cm

 

Forsendelsen indeholder:

 • Smartur med GPS og 3G understøttelse (SIM-kort medfølger ikke)
 • USB-kabel til opladning (lader medfølger ikke)
 • Brugervejledning (engelsk)

 

NB: SIM-kort skal tilkøbes separat hos din foretrukne teleudbyder. Det anbefales, at du anskaffer et SIM-kort med en fast datapakke for at undgå overtakserede datapriser. Tale og dataabonnement, samt understøttelse af Caller ID er nødvendigt for at urets funktioner fungerer. 

 

Se flere smarture med GPS til børn her

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.