Optag hvad der sker foran bilen - også om natten

Hvis du er typen der ofte tænker: "Det skulle jeg bare have haft på video", når du kører i bilen, så er dette kamera for dig.

Det er i stand til at optage i Full HD, så billedekvaliteten er i top, når du skal se dine optagelser.

Kameraet har også indbygget nightvision. Så kan du få det hele med, selvom du kører om aftenen eller natten.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

 
DKK
399,-
Fragt fra kr. 35,-

Optag mange spændende oplevelser

Trafikken er til tider et lidt for spændende miljø at færdes i. Der opstår situationer, hvor hjertet efterfølgende sidder oppe i halsen og man tænker over alle de grueligheder en situation kunne have affødt.

Næste tanke er ofte: "Gid jeg havde haft det på video!"

Det er alt andet lige noget lettere at vise andre, hvad der skete i stedet for at skulle forklare det. Desuden er videoen helt objektiv og hverken lægger til eller glemmer noget, når situationen skal "genfortælles".

Optag i Full HD

Med Full HD (1080P) får du en god opløsning på dine optagelser, når du kører rundt i trafikken. Det er fedt når du skal sidde og se optagelserne på dit fjernsyn hjemme i stuen eller på din computer.

170 graders A+ grade Hi-Res linse

Med denne linse er du sikret at mest muligt af dit udsyn bliver fanget på dine billeder. Så går du ikke glip af noget der er sket foran dig på vejen, mens du kørte.

2,4" stor skærm

Den store skærm gør det let at finde rundt i menuerne og gennemse dine optagelser på skærmen.

Praktisk når du lige skal se, om en optagelse kan slettes eller om den skal gemmes.

DashCam med nattesyn

Kører du om natten kan du stadig bruge kameraet. Det har nemlig indbygget infrarød funktioner, så selv mørket ikke er nogen forhindring for at optage dine oplevelser i trafikken.

Bruger du kameraet til overvågning i hjemmet, er dette også en fin funktion, som kan være et værdifuldt supplement til andre bevismaterialer der måtte kunne findes, hvis der skulle foregå noget ulovligt.

Automatisk start af optagelse

Kameraet er udstyret med forskellige sensorer, som gør det muligt at starte optagelsen uden du manuelt foretager dig noget. Dette er smart, hvis du ikke lige er i nærheden, eller der opstår situationer, som du ikke kunne forudse ville ske.

Du kan indstille optagelsesindstillinger via menuen, herunder om der skal bruges G-sensor eller bevægelsessensor til automatisk at starte optagelser.

Bevægelses- og G-sensor optagelser

G-sensoren føler når der sker pludselige ryk og kan derved starte optagelsen.

Skulle du blive involveret i et uheld, kan dette være en god dokumentation for, hvad der skete lige omkring hændelsen.

Bevægelsessensoren kan bruges, hvis du har parkeret bilen og gerne vil optage hvad der sker omkring bilen, mens du ikke er i den. Det kan være værdifuldt, hvis nogen render rundt og laver skumle ting på parkeringspladsen og måske endda ved din bil.

 

Kamera til overvågning

Kameraet er ikke kun til bilen. Kunne du godt tænke dig at overvåge et område omkring dit hus (eller inde i huset), kan du montere kameraet på i en reol eller bruge sugekoppen til at montere kameraet på ruden eller en anden glat overflade. 

Derefter kan du indstille kameraet til at optage ved bevægelser og dermed få nogle gode optagelser af, hvad der sker mens du ikke er til stede. Det kan være meget rart, hvis man føler der mangler et eller andet, som plejer at være der...

NB: Adapteren til kameraet fungerer kun med 12V batteri, så skal kameraet anvendes i en bil med 24V, skal du kan have installeret en 24V -> 12V omformer inden du kan bruge det.

Features

 • Full HD (1080p)
 • Bred optagelsesvinkel
 • Stor skærm
 • Infrarød optagelse
 • HDMI interface
 • Bevægelsessensor til start af optagelse

Specifikationer

 • 1080p Full HD
 • 170 graders linse
 • 2,4" skærm
 • Understøtter op til 32Gb SD-kort (mindst Class 10 anbefales)
 • Understøtter bla. engelsk, tysk, fransk i menuen

Forsendelsen indeholder

 • DVR Full HD Dash Cam
 • USB-kabel med adapter til cigarettænderen i bilen
 • USB-kabel til normal USB-lader (laderen medfølger ikke)
 • Sugekop til at montere kameraet i forruden af bilen
 • Brugervejledning (på engelsk)

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.