Fiks lille LED lygte lige til at have med i lommen

Smart lille LED lommelygte med 300 lumen i grøn, sølv, sort, blå og rød
Smart lille LED lommelygte med 300 lumen i grøn, sølv, sort, blå og rød
Smart LED lommelygte med 300 lumen med åben batterirum

Denne lille vandtætte lommelygte er lige til at have med i lommen, til alle de tidspunkter, hvor du lige skal bruge lidt lys. Faktisk er det ikke så lidt endda. Lygten er i stand til at levere op til 300 lumen, hvilket er ret imponerende for en lygte af denne størrelse.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage

 

Vælg farve

DKK
89,-
Fragt fra kr. 35,-

Denne LED lygte er let at have med. Den har en klips, som gør lygten let at have i bæltet, brystlommen, inderlommen eller hvor du nu synes det er praktisk at have den siddende.

Lygten har 3 tilstande. Det betyder at du kan du få høj lysitensitet, lav lysintensitet og stroboskobeffekt. Tilstanden skiftes ved at let tryk på tænd/sluk-knappen i enden af lygten.

Du kan desuden zoome lyskeglen, så lyset fokuseres på et mindre areal og dermed bliver mere intenst på dette areal. Zoom-funktionen aktiveres ved at trække i den forreste 1/4-del af lygten. Trækkes denne del frem, koncenteres lyset og skubbes den tilbage spredes lyset.

Lygten er vandtæt, så du behøver ikke bekymre dig om det regner, når du bruger den. Du skal blot sørge for, at hætten er skruet godt nok på, efter du har monteret batteriet. Pas på med at stramme hætten for meget, da du så risikerer at ødelægge gummiforseglingen ved hætten.

Du kan anvende et normalt 1,5V AA batteri eller endda 1,2V genopladeligt batteri til denne lygte. Hvis du vil have lidt mere lys ud af den, kan du købe et ekstra 3,7V batteri her i shoppen. Du kan også få en lader til dette 3,7V batteri.

 

Specifikationer:

 

Forsendelsen indeholder:

  • lille vandtæt LED lommelygte

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.