Smart micro USB dock og oplader til din Android mobil

Placer din mobil sikkert i denne mikro USB dock. Dockens primære formål er opladning, men den let skrånende vinkel bagover sikrer også et godt overblik over skærmen. Vinklen giver dig let adgang til at betjene mobilens skærm og se de beskeder som måtte poppe op på skærmen. Samtidig kan du føre videosamtaler uden at skulle sidde med telefonen i hånden. Begge hænder er fri til andre formål.

Den fungerer sammen med Android smartphones som har universal micro USB stikket i bunden, som f.eks. Samsung, Sony, Huawei og mange andre.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Vælg farve

DKK
59,-
Fragt fra kr. 35,-

Denne dockingstation kan anvendes sammen med en række Android smartphones, herunder Sony Xperia Z-serien og en række Samsung smartphones. Eneste krav er, at mobilen har mikro USB stik placeret i bunden. Forbinder du din micro USB dock/oplader med din computer, kan den både oplade og synkronisere din enhed på samme tid.

Denne mikro USB dock giver samtidig en god arbejdsposition, til de lange samtaler over Skype, Signal eller hvad du nu anvender til videosamtaler, lange videoer på youtube eller bare som en smart stand, når du ikke lige skal bruge din Android smartphone.

Mikro USB dock'en er udstyret med 1m kabel og har en skridsikker måtte i bunden, så den står godt fast på bordpladen.

 

Specifikationer:

  • Universal (type c stik) mikro USB stik
  • 1m kabel
  • Fungerer både til opladning og synkronisering
  • Skridsikker måtte under bunden

 

Forsendelsen indeholder:

  • Dock med Universal mikro USB stik og 1m kabel

 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse, hvis din besked kræver svar.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails vedr. andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt.