Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger Crononova indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på sitet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af sitet. Nedenfor kan du se, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ’cookies’, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

NB: Hvis du blokerer cookies, vil du ikke kunne handle på crononova.dk.

Flg. tredjeparter lægger cookies på din enhed:

  • Google
  • Facebook

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • et unikt ID
  • tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • dit IP-nummer
  • geografisk placering
  • hvilke sider du klikker på (interesser)

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og anvende oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment med videre videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ’Cookies’ ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@crononova.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Crononova.dk
Soft-IT v/Jan Hansen
Trelle Ager 35
6580 Vamdrup