Håndfrit Bluetooth stereoheadset med ørebøjle til iPhone og Android

Bluetooth headset V15 set fra siden
Bluetooth headset V15 set fra siden

Med dette behagelige håndfri Bluetooth headset er du altid klar til en samtale mens du er på farten. Opkald besvares uden at løfte en finger. Du siger blot "Yes" for at acceptere opkaldet eller "No" for at afvise det.

Den indbyggede støjdæmpende teknologi sørger for, at baggrundsstøj og vindstøj ikke bliver til gene for dem du snakker med. Dette sikrer en effektiv og stabil samtale.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-4 hverdage

 

Vælg farve

DKK
319,-
Fragt fra kr. 35,-

Stilfuldt headset med ørebøjle

Kontrolpanel på V15 Bluetooth headset
USB-port og øreprop på V15 Bluetooth headset

 

Her får du et alsidig headset, som kan bruges til mange forskellige formål og på mange forskellige måder. Det er god kvalitet til prisen og kan du undvære de helt avancerede features nogle af de (ofte meget) dyrere modeller har, er dette bestemt værd at investere i.

 

Bluetooth headset med håndfri betjening

Grunden til at du anvender et headset til telefoni er givetvis, at du ikke har hænderne fri til at holde telefonen, når du skal tale. Derfor giver det ekstra god mening, at du helt kan undlade, at benytte hænderne, når du skal besvare et opkald.

Du kan, blot ved at sige "Yes", besvare et indkommende opkald. Når headsettet registrerer din kommando, er samtalen igang. På samme måde kan du afvise et indkommende opkald ved at svare "No". I dette tilfælde vil opkaldet afbrydes ligesom hvis du havde trykket på afvis-knappen på din mobil.


Vipbar mikrofonarm for optimal komfort

Mikrofonarmen har en fleksibel indstilling og kan vippes i 120 grader. Dette kan du bruge til at signalere overfor din omgangskreds, om du er igang med en samtale eller ej. Vip armen op, når du kan tale med andre omkring dig og ned når du skal tale i telefon.

Den vipbare mikrofonarm gør også headsettet mere kompakt, når du skal transportere det eller opbevare det. Folder du det sammen, fylder det ikke så meget og kan lettere lægges i lommen. I sammefoldet tilstand er det heller ikke helt så sårbart, som hvis mikrofonarmen er foldet helt ud.


Driftssikker lyd med Bluetooth 4.1

Med Bluetooth 4.1 teknologien er du sikret en god udnyttelse af strømmen og en god kvalitet i kommunikationen mellem headset og den tilkoblede enhed.

Den strømbesparende teknologi giver dig endnu længere taletid på en opladning, ligesom du også får mere tid til at lytte til musik, hvis det er sådan noget du bruger dit headset til.

Du får med Bluetooth en trådløs forbindelse, som rækker helt op til 15 meter under optimale forhold. Dermed er du sikret god frihed til at bevæge dig rundt, mens du taler eller lytter til musik.


Stereolyd med headsettet

Med en tilkøbt ekstra øretelefon kan du lytte til stereomusik mens du ikke bruger headsettet til at tale i. Øretelefonen kobles let til USB ladestikket i bunden af headsettet og giver dermed lyd i begge ører.

Bemærk at øretelefonen er af typen in-ear og skal dermed ind i øregangen. Dette er i modsætning til headsettet, der er af typen ear-bud. En ear-bud sidder ind mod øregangen.

Øretelefonen findes kun i en størrelse, men er relativ lille, så den vil nok passe i de flestes øregang.

Øretelefonen er en tilkøbsvare og følger altså ikke med headsettet.


Musikafspilning med headsettet

Når du bruger headsettet til at lytte til musik har du mulighed for at styre lydstyrken, hvilket musiknr du lytter til, samt start og stop for afspilning af musikken.

Dette styres dels på bagsiden af øreklumpen med plus og minus-knapperne, dels via knapperne på mikrofonarmen.


Headset med stemmefeedback

Når du tænder eller slukker headsettet, vil du høre en stemme i headsettet, som instruerer dig om den aktuelle status. Det samme gør sig gældende i forbindelse med du forbinder headsettet til en smartphone.

Modtager du et opkald, bliver den opkaldende parts telefonnr læst op og du kan vurdere om det er en du kender og ønsker at tale med. Opkaldet kan som bekendt besvares eller afvises med "Yes" eller "No".

Oplever du at sproget er lidt for fremmed, kan du skifte sproget ved at holde knappen på kanten af mikrofonarmen nede i ca. 3 sekunder. Dette vil skifte oplæserens sprog. Headsettet understøtter 3 sprog, nemlig engelsk, kantonesisk og mandarin. Gentag processen indtil du nogenlunde forstår hvad der bliver sagt.


Kobling af 2 enheder samtidig

Har du 2 smartphones, kan du koble dette headset til begge smartphones på samme tid. Det åbner for muligheden at du kan veksle mellem at bruge headsettet til de to smartphones, uden at skulle igennem forbindelsesprocessen hver gang du skal skifte til den anden smartphone.

Du forbinder blot headsettet til den ene smartphone først. Derefter slukker du bluetooth på den forbundne smartphone, samt for headsettet. Gentag forbindelsesprocedure for den anden smartphone, hvorefter bluetooth på begge smartphones tændes. Dit headset er nu forbundet til begge smartphones.

Dualforbindelse er i øvrigt standard for mange bluetooth enheder, så har du andre bluetooth enheder kan du jo prøve om dette trick også fungerer for dem.


Brug dit headset med computeren

Det er ikke kun din smartphone du kan bruge headsettet sammen med. Da der sidder en Bluetooth modtager i mange computere nu om dage, er det også muligt at koble headsettet til din computer. Når det er gjort, kan du ligesom på din smartphone, bruge headsettet
til at lytte til musik eller føre samtaler f.eks. igennem skype eller lign. programmer.

Har din computer ikke Bluetooth indbygget, kan du tilkøbe en Bluetooth USB-dongle, som gør din computer i stand til at koble Bluetooth enheder til computeren. Dette kan også bruges til andre Bluetooth enheder, så som mere specialiserede musik headset.


Støjreduktion for bedre samtalekvalitet

Da du nok har dit headset på i mange forskellige miljøer, er der også mange forskellige lyde og støjgener som kan forringe dine samtaler. Dette headset er udstyret med flere mikrofoner, som hjælper med at højne lydkvaliteten. Det betyder at der er mindre påvirkning af samtalen fra baggrundsstøj og vindstøj. Dette giver en bedre oplevelse for den du taler med og samtalens lydkvalitet generelt.

Bemærk dog, at dette ikke en støjfjerner, så det er ikke alt støj der forvinder, men en mærkbar reduktion i støjen vil der være.


Headset med lang taletid

Det relativt kraftige batteri og den strømbesparende Bluetooth teknologi giver dig en lang anvendelsestid for dette headset. Du kan forvente en effektiv brugstid på op til 8 timer på en fuld opladning.

Bruger du ikke headsettet i en periode kan du vente op til 5 dage inden headsettet skal oplades igen. Slukker du headsettet helt, kan du vente endnu længere før det skal oplades.

Bemærk at brugstiden aftager med tiden, da batterier slides jo mere de oplades.


Genkald af forrige opkald

Ringer du ofte til det samme telefonnr, kan du måske drage fordel af genkaldsfunktionen i headsettet. Ved at trykke på knappen for enden af mikrofonarmen i 2 sekunder, foretages der et opkald til det telefonnr du sidst har ringet til fra den pågældende smartphone. Praktisk hvis du ikke gider bruge tid på, at finde din mobil frem for at ringe til samme nr, som sidste opkald gik til.

 

Hold øje med batteriniveauet

Har du en iPhone kan du få en indikation af batteriniveauet på din iPhones skærm. Der vil i toppen findes en lille indikator som angiver, hvormeget strøm der er tilbage i dit headset. Så har du hele tiden styr på, om det trænger til opladning eller om du roligt kan tale videre.


Behagelig og udskiftelig silikone øreknop

Øreknoppen på dette headset er lavet i silikone og er derfor blød og behagelig at have i øret. Den kan du sagtens holde til at have gå med hele dagen. Det koniske design af øreknoppen gør at den sidder godt i øret og har sværere ved at falde ud. Samtidig slutter den godt til øret, så det afskærmer for støj udefra.

Skulle din silkone øreknop mod forventning gå i stykker eller falde af, kan den skiftes ud med en ny. Den er let at montere og afmontere og kan skaffes ved henvendelse til Crononova.


Opladning af headsettet

Dette headset er udstyret med en mikro USB-port, som dels kan bruges til en ekstra øreknop for stereolyd, men nok primært bruges til at lade headsettet op.

Opladning sker med en standard 5V/1A USB-lader. Dette kan være den du bruger til at oplade din smartphone med, eller USB-porten i din computer (hvis du har sådan en). Har du ikke en lader kan du tilkøbe en her i shoppen. Der findes 2 forskellige i shoppen, som begge kan bruges til dette headset (og mange andre bluetooth enheder eller smartphones).

Hvorfor er der ikke lader med?

Der medfølger ikke lader, fordi langt de fleste allerede har en USB-lader, som kan bruges (den der følger med din mobil).

Har du en iPhone, Samsung, Sony, HTC m.fl., kan du snildt anvende telefonens lader. Eneste krav er, at det er en 5V USB-lader.

Du kan også anvende USB-porten i din computer, hvis du har sådan en. Skulle du have en adapter til din cigartænder i bilen med USB-stik, kan du også anvende denne.

Ledningen, der sættes mellem din lader og dit headset, medfølger.

 

 

Quick guide til headsettet

Læs quickguiden til at komme igang med dette headset.

 

Populært headset! Over 250 solgt til dato.

 

Specifikationer:

 • Kan bruges til tale og musik
 • Lydstyrken kan styres på headsettet eller på den tilkoblede enhed
 • Skift af musikspor kan styres på headsettet eller på den tilkoblede enhed
 • Start og stop musik direkte på headsettet
 • Stemmestyret modtagelse og afvisning af opkald
 • Bluetooth rækkevidde op til 15m i uhindrede omgivelser 
 • Sænkning af baggrunds- og vindstøj
 • Undestøtter engelsk sprog til meddelelser
 • Tale- og musikafspilning i op til 8 timer
 • Standbytid op til 120 timer
 • Vejer kun 17g
 • Kompatibelt med de fleste iPhone, Android, tablets og computere som understøtter Bluetooth

 

Forsendelsen indeholder:

 • Bluetooth headset
 • USB-kabel på ca 20cm (lader medfølger ikke)
 • Brugervejledning (engelsk)

 

Se flere headsets med Bluetooth her.

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails omkring andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt, med mindre du tidligere har givet mig tilladelse til anden brug, f.eks. ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Lignende produkter