Bluetooth-headset med håndfri betjening giver dig mere frihed

Bluetooth stereo headset V8 set fra siden
Bluetooth stereo headset V8 set fra siden

Brugen af bluetooth-headsets er steget i popularitet de seneste år og med god grund.

Et bluetooth-headset tillader dig nemlig at fokusere på andre ting, imens du taler i telefon. Skal du for eksempel køre langt på arbejde, kan du med dette smarte headset nemt og sikkert afholde dine telefonmøder, samtidig med at du kører.

Herunder kan du læse meget mere om de mange funktioner og fordele, som du finder i vores mest populære bluetooth-headset.

PRODUKTET ER DESVÆRRE UDGÅET!

DKK
299,-
Fragt fra kr. 35,-

Et bluetooth-headset, der vil lette din arbejdsdag

Uanset om du kører bil, henter kaffe eller tager mødenotater, imens du taler i telefon, er det langt nemmere, når du har trådløse høretelefoner. Dette v4.0-bluetooth-headset med ørebøjle egner sig særligt godt til arbejdsbrug. Du har mulighed for at koble to telefoner til headsettet, så du ikke skal tænke på at koble til og fra, hvis din private telefon og arbejdstelefon ringer på skift. Derudover er headsettet kompatibelt med både iPhone og Android. Det er blot en af de mange smarte funktioner og fordele, du får med dette bluetooth-headset. Læs flere herunder.

 

Mikrofon og lyd

Headsettet har indbygget støjreduktion, hvilket sørger for, at din samtale bliver mindre forstyrret af vind- og baggrundsstøj. Det kan være utroligt fordelagtigt, hvis du for eksempel kører på motorvejen, eller hvis der er støj på kontoret. Benytter du headsettet til at nyde lidt musik, er støjreduktion blot endnu et plus.

Mikrofonen er justerbar, hvilket giver dig stor frihed til at indstille headsettet efter både højre og venstre øre. Du kan således med et snuptag vende headsettet og placere det i det øre, du ønsker. Så får du aldrig ondt af at have det i – selv under meget lange møder eller samtaler.

 

Håndfrit headset

Endnu en fantastisk funktion ved dette bluetooth-headset er, at det er håndfrit. Det betyder, at du kan besvare opkald kun med stemmen. Ønsker du at besvare opkaldet, siger du blot ”Yes”, og ønsker du at afvise, siger du ”No”. Har du en hånd fri, kan du også besvare eller afbryde opkald direkte på headsettet med et enkelt tryk på en knap.

 

Få lyd i begge ører med tilkøb

Ønsker du at have lyd i begge ører – for eksempel hvis du vil lytte til musik, hvor der er meget baggrundsstøj – kan du nemt og billigt tilkøbe vores in-ear øretelefon med micro USB-stik. Den fungerer helt simpelt ved tilkobling i headsettets ladestik.

 

Batteri: Opladning og levetid

Headsettet tager tre timer om en fuld opladning og holder derefter i seks til otte timer ved almen brug såsom telefonsamtaler. Lytter du til musik med en in-ear øretelefon tilkoblet, risikerer du, at den holder en anelse kortere tid. Ved en fuld opladning kan headsettet holde i op til 120 timer ved standby.

Har du en iPhone, kan du desuden holde øje med dit headsets batteristatus på din telefon.

 

Sådan starter du med at bruge dit nye headset

Når du har modtaget dit nye bluetooth-headset med posten, er det vigtigt, at du først og fremmest sikrer dig, at du har fået alt med. Du kan se herunder, hvad en forsendelse indeholder.

Dernæst skal headsettet ligge til opladning i tre timer, før du tager det i brug første gang. Når det har opladet de tre timer, er det klar til brug. Du tænder headsettet ved simpelt og nemt at skubbe tænd-/sluk-knappen på bagsiden af headsettet opad (mod power-symbolet). Dette vil give et blåt lys i headsettet, som betyder, at det er tændt. Er det første gang du anvender dit headset, skal du forbinde det i Bluetooth indstillingerne på din mobil. Har det været forbundet tidligere, forbinder det automatisk, når du tænder det. 

Headsettet er understøttet på engelsk og kinesisk, hvorfor du skal indstille sproget, inden headsettet tages i brug. Du skifter sprog ved at trykke og holde afspil-/pause-knappen inde, indtil headsettet fortæller dig, at sproget er skiftet. Det tager cirka tre sekunder.

Du kan læse mere om, hvordan du specifikt skal klargøre dit headset og efterfølgende bruge dets mange funktioner i vores danske vejledning i brug af V8-stereoheadsettet.

 

Opsummering af egenskaber

 • Indbygget støjreduktion
 • Justerbar mikrofon
 • Håndfri betjening
 • Behagelig at have på og kan bruges i begge ører
 • Mulighed for at koble til to telefoner (iPhone- og Android-kompatibel)
 • Mulighed for stereo ved tilkøb af in-ear øretelefon
 • Fuld opladning på tre timer
 • Seks til otte timers batterilevetid ved brug – 120 timers standby

Forsendelsen indeholder:

 • Dit nye bluetooth-headset
 • Et USB-kabel til oplader (vær opmærksom på, at lader ikke medfølger)
 • En brugervejledning (engelsk)

 

Spørgsmål til dette produkt?

Savner du information

Har du spørgsmål eller kommentarer til dette produkt, kan du sende dem her.

Jeg er altid interesseret i at gøre indholdet på siden bedre og derfor vil jeg opfordre dig til at sende mig en besked, hvis du savner information om produktet.

Husk at oplyse en gyldig e-mailadresse.

NB: Din e-mail bruges KUN til at svare på evt. spørgsmål. Du modtager ikke e-mails omkring andre emner end spørgsmål vedr. dette produkt, med mindre du tidligere har givet mig tilladelse til anden brug, f.eks. ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.